Es to vienkārši izleju uz nezālēm, un tās nekavējoties izžūst. Es jums parādīšu triku, kā nezāles ātri un uz visiem laikiem iznīdēt!

Zāli, kas aug starp zemes gabala plāksnēm, ir ļoti grūti apstrādāt. Ja jūs to vienkārši izravējat ar rokām, tas prasa daudz laika un pūļu. Šādām nezālēm ir spēcīgas saknes, un tās ir ļoti grūti izraut. Un ar instrumentu tur nevar piekļūt.

Es ar šādām nezālēm cīnos savā veidā, izmantojot efektīvu maisījumu, kas vienkārši izžāvē zāli. Es jums pastāstīšu, kā pagatavot šo brīnišķīgo līdzekli cīņai ar nezālēm.

Šai receptei mums būs nepieciešams:

70 % etiķskābes, galda sāli un šķidro trauku mazgāšanas līdzekli. Mums būs nepieciešams arī tīrs ūdens.

Sastāvdaļas sajauc šādās proporcijās. Uz 1 ēdamkaroti etiķa ņem 3 ēdamkarotes ūdens.

Lasi vēl: Karaliskie kartupeļu salāti, kas iekaros ikviena vīrieša sirdi. Dāmas, palutiniet savus mīļotos ar šo gardumu – viņi būs sajūsmā!

Attiecīgi, ja ņemam 2 ēdamkarotes etiķa, tad mums jāņem 6 ēdamkarotes ūdens. Viss ir atkarīgs no tā, cik daudz līdzekļa vēlamies iegūt.

 

Pie 2 ēdamkarotēm etiķa un 6 ēdamkarotēm ūdens pievieno pusi ēdamkarotes sāls. Būs nepieciešams arī neliels daudzums mazgāšanas līdzekļa.

Lasi vēl: Mūsu senču svētki 25. aprīlī: kāds ēdiens šodien jums ”piešķirs” veselību turpmākos 5 gadus!

Ērtības labad es šo sastāvu uzreiz sagatavoju pudelē, uz kuras pēc tam uzskrūvēju smidzinātāju. Aizveru pudeli, sakratīju, lai sajauktos visas sastāvdaļas, un dodos uz vietu, kur jācīnās ar nezālēm.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment